设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 【VeNyc ft. ?】Glee - Don't Stop Believin' 小赖生日快乐噢~!!!!!!     [复制链接]

激情

说了几个月了这一天终于到了。
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈!!!
小赖生日快乐~!!!!!!!!
Morris是个厚道人,最好的兄弟啊~

Don't Stop Believin', Glee Club Rocks!

没想过我会唱这个,好久不抒情了。
超越驾驭能力了,不过我有很用心在吼。

这里还特别要感谢Mr.KaKa百忙抽空后期。
从今天中午开始做,直到刚才。。晚上6点。。。
无数次传文件。。谢谢KaKa不厌其烦的修改!

其他的就不多说了,小赖你懂的。
总之,生——日——快——乐!

翻唱:VeNyc
后期:Mr.KaKa

Lyrics:

Just a small town girl
livin' in a lonely world
She took the midnight train goin' anywhere
Just a city boy, born and raised in South Detroit
He took the midnight train goin' anywhere

A singer in a smoky room
The smell of wine and cheap perfume
For a smile they can share the night
It goes on and on and on and on

Strangers waiting
Up and down the boulevard
Their shadows searching in the nights
Streetlights, people
Living just to find emotion
Hiding somewhere in the nights

Working hard to get my fill,
Everybody wants a thrill
Payin' anything to roll the dice
Just one more time

Some will win, some will lose
Some are born to sing the blues
And now the movie never ends
It goes on and on and on and on

Don't stop believin
Hold on to that feelin'
Streetlight, people
(repeat)

Don't stop!
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

♪翻唱主页           @新浪微博

激情
好好听啊啊啊 啊啊啊啊啊!激动死了 男声那里就被惊艳了

激情
我也试过排这歌·····勾起无尽的回忆啊··

激情
Hiding somewhere in the nights

激情
我擦 仙来居原来都是牛逼人啊 我被震惊到无数次了~

激情
真心很喜欢这首歌啊。。女声超强的啊~~~有Richel的风范哦~

崂山道士

无敌音痴

激情
太牛了,羡慕死了…………

激情
太好听了,女声,女声!!!

激情
...哇 ...飞一般的 好听诶!

激情
LZ的音色很棒噢!
女声也很亮!毕竟原唱Rachael的声音超恐怖的~~~
如果能跟伴奏融合得再和谐一点就更完美了!