设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] angel - robbie williams [复制链接]

禁止发言

熊猫毛毛

激情
效果象不象KTV 里面你经常可以看到的五音不全的麦霸
Robbie Williams / Angels
-----------------------------------------

I sit and wait
Does an angel contemplate my fate
And do they know
The places where we go
When we're grey and old
'cos I've been told
That salvation lets their wings unfold
So when I'm lying in my bed
Thoughts running through my head
And I feel that love is dead
I'm loving angels instead

Chorus:
And through it all she offers me protection
A lot of love and affection
Whether I'm right or wrong
And down the waterfall
Wherever it may take me
I know that life won't break me
When I come to call she won't forsake me

When I'm feeling weak
And my pain walks down a one way street
I look above
And I know I'll always be blessed with love
And as the feeling grows
She breathes flesh to my bones
And when love is dead

(Repeat Chorus)
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

桃源狐仙

逍遥派右护法

激情
我们的舞男什么时候回归呀?
不过你唱美声进步了
哈哈
就是高音时还是应该用吸气的感觉唱
要不就缺氧啦 哈哈

天外飞仙

◆B.fame.F◆Rock Guy

激情
板凳。
JUJU又唱新歌了?速度越来越快了嘛
8过,MS听不了啊,一直是准备就绪
下载了也是0字节
不管了,支持一个先吧

崂山道士

◆B.fame.F◆家长

激情
“效果象不象KTV 里面你经常可以看到的五音不全的麦霸”
这句话MS在说我……汗||
舞曲男唱转型的秘诀就是……把混响开得超级大~~
声音越来越美了~
圆子!我喜欢这首歌!真的~

激情
偶像的帖子怎能不顶~!!!
进步了~!!!
赞一个~!

桃源狐仙

◆B.fame.F◆奇奇

激情
haha 这里碰上你了 我在5sing的主页你还老给我留言呢 我是那个只唱英文歌的 来顶你啦

激情
不像,我看更像五音极度不全麦霸,哈哈,加油