设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

√[翻唱]钢琴弹唱 You've got a friend [复制链接]

激情
When you're down and troubled
And you need some loving care
And nothing,nothing is going right
Close your eyes and think of me
And soon I will be there
To brighten up even your darkness night
You just call out my name
And you know whenever I am
I'll come running to see you again
Winter,spring,summer or fall
All you have to do is call
And I'll be there
You've got a friend
If the sky above you
Grows dark and full of clouds
And that old north wind begins to blew
Keep your head together
And call my name out loud
Soon you'll hear me knocking at your door
I'll come running to see you again
And I'll be there Yes I will
Ain't it good to know that you've got a friend
When people can be so cold
They'll hurt you,and desert you
And take your soul if you let them
Oh,but don t you let them
And I'll be there
You've got a friend

[ Last edited by wooohu on 2006-5-19 at 23:53 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

|||||| 汗啊。。楼主之前发的这歌也同样钢琴弹唱。没注意到。实在是对不起啊`~
我听这歌是98年那个diva演唱会,几个天后合作的。。就喜欢上了。。。

建议我也提不上几个。。就是觉得这歌好听了。。想支持你。。嘿嘿。。
  发现这里的朋友真是多才多艺啊。。都会自个弹琴的。。

天外飞仙

抹茶家の家长-nekoGG

激情
自己弹的钢琴啊???好赞~~~~~~~~~~看来偶以后也要秀一小段吉他了,虽然荒废了n 久~

这首歌感觉不错,lz 声音很浑厚,低音不沉闷,很自然。。。

继续关注。
It 's all because of u

激情
是你自己边弹边唱的吗?好厉害哦,这样唱得很有感觉的

激情
其实很早以前我就想把这歌传上来,由于网速的问题上传失败了,这首歌除了2声部和声部分是混音以外,其余的部分是一次完成的,多谢大家支持。

崂山道士

睡梦罗汉

激情
LZ多才多艺呀,声音很有磁性的说!!感人的声音!!唯一一点,如果噪音消除好点就好了,不过这样听起来也更有现场的感觉,总而言之,支持!!顶上
毗婆尸佛

激情
上次那首WHAT A WONDERFUL WORLD 就很了不起了!今天又来自弹自唱!佩服佩服!

激情
声音很好哦
呵呵钢琴
永远的痛啊

激情
好听~~我也想过自己用钢琴伴奏的可不太知道怎么录才好。。你的钢琴怎么录的亚声音好像很远呢```?

激情
我一直支持自己的弹唱!
这个感觉真不错!
我觉得钢琴是不是差了点
我是外行人说外行话啊