设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

√[翻唱]第一次唱爵士,只是很喜欢的歌home多支持 [复制链接]

桃源狐仙

清喜

激情
很喜欢的歌,第一次唱爵士,多支持~~
最近嗓子恢复了好多,混音也跟着进步了,以后用我主页的ID名发歌,多多支持,互相交流,有空去我的主页踩踩http://3187836.41388.com

Another summer day
Is come and gone away
In Paris and Rome
But I wanna go home
Mmmmmmmm
Maybe surrounded by
A million people I
Still feel all alone
I just wanna go home
Oh I miss you, you know
And I’ve been keeping all the letters that I wrote to you
Each one a line or two
“I’m fine baby, how are you?”
Well I would send them but I know that it’s just not enough
My words were cold and flat
And you deserve more than that
Another aerorplane
Another sunny place
I’m lucky I know
But I wanna go home
Mmmm, I’ve got to go home
Let me go home
I’m just too far from where you are
I wanna come home
And I feel just like I’m living someone else’s life
It’s like I just stepped outside
When everything was going right
And I know just why you could not  
Come along with me
But this was not your dream
But you always believe in me
Another winter day has come  
And gone away
And even Paris and Rome
And I wanna go home
And I’m surrounded by
A million people I
Still feel alone
Oh, let go home
Oh, I miss you, you know
I’ve had my run
Baby, I’m done
I gotta go home
It will all right
I’ll be home tonight
I’m coming back home
另一个夏天来了又过去了
在巴黎或罗马 可我仍想回家
也许被许多人围绕着
我仍然感到孤独 我想回家
我想你 你知道吗?
我保留着所有给你的信
我很好,你好吗?
宝贝我将把他们寄给你
但我知道那远远不够......
我的话语冰冷无力  
我知道你该得到更多的关怀
另一架飞机,另一个快乐的地方
我知道我是幸运的,可我想回家
我一定要回家,让我回家
我只是离你太远,我想你会理解的
我觉得我一直生活在某个人的世界里
就象我刚刚走出这个世界
当每件事都步入正轨
我知道你为什么不能
和我一起来吧,但这不是你的梦
但你总是相信我的
让我回家,我已确定了自己的方向
宝贝,我已经决定好了
我将回家,让我回家
一切都会好的
今晚我将到家,我正在返家的途中......

[ Last edited by Billie.J on 2006-9-24 at 11:31 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊
http://5sing.kugou.com/21567252/default.html

激情
像极了M B顶顶顶

桃源狐仙

香蕉里的疤瘌

激情
支持...俺最早以前也翻唱这首歌...不过米有翻好....很可惜
zh 的声音貌似还有点像原唱的说,不过感觉混响加的有些过了.
http://6113343.fenbei.com
欧美音乐论坛http://www.mptcn.com/

飘逝 该用户已被删除
很喜欢这个歌曲~~~~~~~~~~~

崂山道士

贝克街的神秘人

激情
这首歌很喜欢啊,你唱的好有感觉啊。。

激情

终于将属于她的记忆全部喝完
  Life is short but this time it was bigger
  生命短暂 这一次却如此强大

桃源狐仙

清喜

激情
哈哈,第一次唱这种风格嘛,总是觉得自己还是适合唱大号吼的歌,唱现场,这种歌只是停留在能唱,真的是觉得感觉差好多,大家多多指教,这是没学会时候录的大家还这么支持,谢谢,继续努力
http://5sing.kugou.com/21567252/default.html

激情
感觉声音很不错
但感觉不像JASS

激情

很好听

唱得不错,继续努力!加油加油加油!

桃源狐仙

灵猫

激情
楼主的声音很温暖,唱的好,发音也挺好
不过,感觉这歌听起来不像JAZZ类型啦