设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

√[翻唱] This i promise you-- N‘sync的抒情作品 [复制链接]

激情
Ooh, ooh

Ooh, ooh

When the visions around you
Bring tears to your eyes
And all that surrounds you
Are secrets and lies
I'll be your strength
I'll give you hope
Keeping your faith when it's gone
The one you should call
When standing here all alone

And I will take you in my arms
And hold you right where you belong
Until the day my life is through
This I promise you

I've loved you forever
In lifetimes before
And I promise you never
Will you hurt anymore
I give you my word
I give you my heart
This is a battle we've won
And with this vow
Forever has now begun

Just close your eyes each loving day
And know this feeling won't go away
Till the day my life is through

Over and over I thought
When I hear you call
Without you in my life baby
I just wouldn't be living at all

And I will take you in my arms
And hold you right where you belong
Until the day my life is through

Just close your eyes each loving day
And know this feeling won't go away
Till the day my life is through

Every word I say is true
Ooh I promise you

END
好久没发很抒情的歌了,悄悄发个!

[ Last edited by cdcd109 on 2006-8-10 at 20:05 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

桃源狐仙

【勒伢蛮糊】

激情
楼主应该再加点感情进去唱就更好了

激情
我一直不敢唱这首歌,蛮难的,唱高音要用一些技巧的
我觉得你的气息要加强一下,气不足所以音拖不足,有些句子有些不必要的停顿

nsync的歌我们以后也要合作的,应该不会比这首难

崂山道士

L.I.V.E菲菲

激情
楼主唱的不错撒
有几句结尾太草率了
声音很干净哈
觉得应该多加点感情哈

天外飞仙

◆B.fame.F◆一哥

激情
一个很大的问题,是LZ唱得太生硬了一些,特别是一开头的哼腔。
另外效果处理得也不好。

激情
发现楼主唱这歌声音格外好听!!
支持的说!!

天外飞仙

喵``喵`

激情
很难的歌  这样很不错了~!!
高音不要怕哈
叫出来hoho~!!

激情
Originally posted by 欧美音乐 at 2006-8-4 07:21:
我一直不敢唱这首歌,蛮难的,唱高音要用一些技巧的
我觉得你的气息要加强一下,气不足所以音拖不足,有些句子有些不必要的停顿

nsync的歌我们以后也要合作的,应该不会比这首难

哈,想不到我偷偷发的还是让欧美给发现了。你说的我感觉很对,每次唱这种柔情高音的歌时老是觉的自己唱不稳,气息不顺畅。而那种很干脆的高音却不会这样,估计我发声方面也有些问题。另外我正在学游泳,试图改变这样的状况!

Originally posted by yn86889776 at 2006-8-3 11:56:
楼主应该再加点感情进去唱就更好了
Originally posted by ssf at 2006-8-4 08:40:
楼主唱的不错撒
有几句结尾太草率了
声音很干净哈
觉得应该多加点感情哈

上面两位说到了我感情方面的问题,这个问题,我还不知道怎么解决,
估计应该跟人的经历和对歌词的理解程度有关,还比较棘手,短时间很难有改变。

另外ssf版主MM说得我尾音的问题,应该也是气息的
问题。

Originally posted by gabe914 at 2006-8-4 09:48:
一个很大的问题,是LZ唱得太生硬了一些,特别是一开头的哼腔。
另外效果处理得也不好。

哼腔的问题,呵呵,MS也跟气息有关。

[ Last edited by cdcd109 on 2006-8-4 at 19:37 ]

激情
Originally posted by ushvril at 2006-8-4 10:00:
发现楼主唱这歌声音格外好听!!
支持的说!!

Originally posted by 俏俏 at 2006-8-4 11:00:
很难的歌  这样很不错了~!!
高音不要怕哈
叫出来hoho~!!

谢谢ushvril和俏俏MM的支持!

激情
这歌很难嘛,不过楼主嗓子不错的说啦!