设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[原版伴奏] Making Memories Of Us - Keith Urban [复制链接]

激情
随着一声『玉皇大帝到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了2两黄金。

澳大利亚的流行乡村歌手 个人非常喜欢的一首歌
Making Memories Of Us歌词:

I'm gonna be here for you baby
I'll be a man of my word
Speak the language in a voice that you have never heard
I wanna sleep with you forever
And I wanna die in your arms
In a cabin by a meadow where the wild bees swarm

And I'm gonna love you like nobody loves you
And I'll earn your trust making memories of us

I wanna honor your mother
I wanna learn from your pa
I wanna steal your attention like a bad outlaw
I wanna stand out in a crowd for you
A man among men
I wanna make your world better than it's ever been

And I'm gonna love you like nobody loves you
And I'll earn your trust making memories of us

We'll follow the rainbow
Wherever the four winds blow
And there'll be a new day
Comin' your way

I'm gonna be here for you from now on
This you know somehow
You've been stretched to the limits but it's alright now
And I'm gonna make you a promise
If there's life after this
I'm gonna be there to meet you with a warm, wet kiss

I'm gonna love you like nobody loves you
And I'll win your trust making memories of us

中文大意:
编织我们的回忆

我会在此为你守侯,宝贝
我将成为一个忠实的男人
用一种你从未听过的声音向你诉说
我想与你同眠到永远
我想在你的怀中死去
在草地旁的小屋中,那里有群蜂起舞

我将爱你超过任何人
我将赢得你的信任编织我们的回忆

我想孝敬你的妈妈
我想从你爸爸身上吸取经验
我想不惜代价博得你的青睐
我想为你在人群中挺身而出
成为男人中的佼佼者
我想让你的世界比以前更美好

我将爱你超过任何人

我们将追随彩虹
尽吹四面来风
也会有崭新的一天
出现在你面前

从现在我会在此为你守侯
你终究会感知
你已经倾尽了全力,但是现在请放心
我会为你许下这个承诺
如果有来生
我会到那里以一个温暖的湿吻与你相聚
是的,我会

我会爱你超过任何人
我会爱你超过任何人,宝贝
Mmhm ooooooooooo 哦, 宝贝 mmmm

[ Last edited by wooohu on 2006-5-16 at 16:55 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
支持一下,顶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

激情
感谢楼主发了这首歌。还有没有他的别的伴奏啊

激情
超感谢楼主啊!!!!!
他是我最喜欢的乡村男歌手!!!
这首是他的抒情歌中我最爱的一首!!!
另外,想问下楼主还有没有他的《SOMEBODY LIKE YOU》的伴奏?!?!?

激情
一直在找,谢谢.

激情
呵呵,这首大爱啊~~~~
感谢lz分享!

激情
lz真是大好人啊。激动得快要哭了, 拿走了

激情
怎么回事。金币都没有了,赶紧跑来顶楼主

激情
没钱啊。。。。。。。。

激情