设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] Someday we'll know Essa83 & Gregg Alexander [复制链接]

激情

Ninety miles outside Chicago
在距离芝加哥90里外面
can't stop driving I don't know why
不知道为什么无法停车
So many questions, That need an answer
有好多的问题,需要答案
Two years later, you're still on my mind
已经两年了,你还在我脑海里

Whatever happened to Amelia Earhart
Amelia Earhart发生了什么事情
Who holds the stars up in the sky
是谁把星星挂在天上
Is true love just once in a lifetime
一生只有一次真爱是真的吗
Did the captain of the Titanic cry?
铁达尼号的船长有哭吗

Someday we'll know
有一天我们会知道
If love can move a mountain
如果爱能移动山峰
有一天我们会知道
Why the sky is blue
为什么天空是蓝色的
Someday we'll know why I wasn't meant for you
有一天我们会知道为什么我不是注定属于你的

Does anybody know the way to Atlantis?
有人知道怎么去亚特兰蒂斯吗?
What the wind says when she cries?
当风在哭的时候她在说什么?
I'm speeding by the place that I met you
我正快速开过我们相遇的地方
For the ninety-seventh time, tonight
今天晚上第97次了

有一天我们会知道
If love can move a mountain
如果爱可以移动山峰
有一天我们会知道
Why the sky is blue
为什么天空是蓝色的
有一天我们会知道
Why I wasn't meant for you
为什么我不是注定属于你的
Yeah, yeah, yeah, yeah

有一天我们会知道
Why Samson loved Delilah
为什么Samson爱Delilah
One day I'll go
有一天我会在
Dancing on the moon
月亮上跳舞
Someday you'll know that I was the one for you
有一天你会知道我就是你的另一半

I bought a ticket to the end of the rainbow
我买了一张去彩虹底端的票
Watch the stars crash in the sea
看着星星坠入海洋
If I could ask God just one question
如果我可以问上天一个问题
Why aren't you here with me, tonight?
为什么你今天晚上不在这里和我在一起

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
不会做处理,直接录直接上传

激情
要下载才能听啊????

桃源狐仙

曼联前锋

激情
不能听呀。。。想念以前MANDY那个版``

禁止发言

熊猫毛毛

激情
想不到这么FUNK的歌曲也能听到有人翻啊 可惜ALEX不唱歌了 怀念他的NEW RADICAL啊  虽然听不了但是严重期待 你可以请斑竹帮你上传的撒

激情
为什么,只有我发的歌不能自动放.....哭泣

激情
终于可以了,但是听着不好,等换mic了再录.我最喜欢最后一段歌词哈哈

激情
楼主继续努力吧,这首歌的味道还没唱出来。

桃源狐仙

曼联前锋

激情
听到了   想问,为啥对唱,你俩要齐唱呀。。。齐唱怪怪的也~   MM声音大了点哟~